Turun Tekniikan Laulun CD-Levy

Myydään Turun Tekniikan Laulun mieskuoron (1956-2017) CD-Levy Carl Michael Bellmannin parhaita nimeltään Laulu nyt soimaan. Tässä loistavia esityksiä 21 kpl verran. Välispiikkeinä Heinosen Pekan kertomana taustatietoa kappaleista. Levyt uusia ja Turussa, kysy Vesaa vesamuusipaikka@gmail.com. Osta omaksi 20 euroa kpl (Sisältää ALV:n) kotiinkannettuna. Nämä ovat viimeiset 11 kpl tätä CD:tä, hanki nyt omasi ennekuin loppuvat.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s